İZMİR / KEMALPAŞA - Bağyurdu Anadolu Lisesi

Bağyurdu Anadolu Lisesi

29 Ekim Mahallesi Turgutlu Caddesi No 55 Bağyurdu / Kemalpaşa / İZMİR
Vizyon
Eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı ; milli değerleri benimsemiş, ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve demokrasiyi özümsemiş, sahip olacağı bilgi ve birikimin sorumluluğunu üzerine alabilen, doğru düşünen, etkili kararlar alan, değişime açık, kendini sürekli yenileyen, birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş, kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren, insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Kendisiyle ve çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, öz güveni tam, sorumluluk alabilen teknoloji ile barışık, üretken, araştırma ve öğrenmeye meraklı, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Ders saatleri:09:00-16:10 saatleri arasındadır.
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Ege üniversite kavşak noktasından DOLMUŞ- Kemalpaşa ilçesinden de OTOBÜS ile gelinmektedir.. tahmini yolculuk süresi 1 saat 45 dakika
SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Bağyurdu/Kemalpaşa/İzmir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İzmir Merkeze 55 Km uzaklıktadır, Ege Üniversite Kampüs Girişinden Bağyurdu dolmuşları haraket etmektedir. Okulumuza 1 Saat 45 dakika da ulaşılmaktadır.
Hentbol
Tubitak 4006 Bilim Fuarı - ERASMUS-